Tuesday, January 25, 2011

Temujanji kedua

Siang tadi, tengah syok layan Oh! Yeah lakonan Zizan, Johan dan lain2 tuh, tetiba je henpon saya berdering. Gila berdebar! Sebab henpon saya ni jarang berdering sebenarnya kecuali deringan alarm.uhuhu..

Nengok no yang call tu macam no dari Johor. Oh, rupa-rupanya panggilan interview di sebuah syarikat di Tebrau. Aduss.. Ni interview kedua saya. Macam mana la nak excuse ye? Saya baru je dapat keje untuk interview pertama hari tu. Nak tak nak, saya terpaksa la tolak pelawaan dorang ntuk interview tu. Esok-esok je la kol bagitau dorang yang saya tak dapat pegi.. Tapi masalahnya nak bagi alasan ape ni. Hm Hmm

p/s: Syukur Alhamdulillah Allah permudahkan segala urusan..

6 comments:

  1. =) jalan2 tgk blog org...~~ (^^,)

    ReplyDelete
  2. ahaha malu patik..kehkehkeh :)

    ReplyDelete
  3. cewah..beta tgk jek..lalala.. ;P

    ReplyDelete
  4. ahaha tgk pom da okei..kuikuikui

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah... yg penting doa. hee :)

    ReplyDelete